Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

12 Aug Top Stiri

Romanii cauta pe internet oferte pentru constructii case la cheie si renovari

Tot mai mult, internetul usureaza incheierea de contracte si afaceri intre persoane si companii din regiuni geografice diferite, care altfel ar fi avut o posibilitate mult mai redusa de a initia legatura. Companiile din domeniul constructiilor par tot mai interesate de solutiile online, prin intermediul carora se pot realiza deal-uri importante, avantajul fiind si acela ca se realizeaza implicit niste licitatii "cu plic inchis".
Oferte-constructii.ro a oferit recent o statistica privind cele mai importante tipuri de solicitari primite de companiile incluse in portalul mai sus amintit pentru diverse constructii. Astfel, in luna iunie 2006 cele mai cautate au fost constructiile de case la cheie, cu 16,51% din cereri.
Au urmat constructii industriale (hale), 10,28%, apoi constructii si renovari generale cu 8,72%. Site-ul www.oferte-constructii.ro a mai intermediat si oferte de materiale de constructii - 8,10% - si acoperisuri si mansardari - 7,79%, lista continuand cu alte genuri de operatiuni anexe.
Oferte-constructii.ro trimite automat cererea clientilor din domeniul constructiilor la companiile inregistrate. "Clientii nu trebuie sa caute intr-o lista interminabila de companii, iar primind oferte de la mai multe firme, pot alege mai usor oferta mai buna", spun oficialii companiei.
"Este o oportunitate pentru firmele din domeniul constructiilor, acestea primind automat cererile clientilor prin serviciul oferit de oferte-constructii.ro Nu trebuie decat sa achite o suma anuala modica si sa aiba o adresa de e-mail. La aproape 5 luni de la lansare, am trimis aproape 1000 de cereri la companii. Cele mai multe companii, sunt inscrise din Bucuresti, Cluj, Timis, Brasov, Constanta", au adaugat initiatorii proiectului.
Mai mult, recent s-a lansat, pe acelasi tipar, site-ul www.oferte-imobiliare.info.ro . Acest site se ocupa de trimiterea cererilor/ofertelor persoanelor fizice/juridice la agentiile imobiliare inregistrate. In acest fel, cei care vor sa-si cumpere/inchirieze un imobil, vor fi contactati de agentiile imobiliare cu oferte reale si primind mai multe oferte.

www.SMARTfinancial.ro

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro