Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

12 Aug Top Stiri

Neopeninsula, un nou complex rezidential in Bucuresti

Neocity Group Romania va demara lucrarile la NeoPeninsula in luna noiembrie, acesta fiind primul proiect rezidential din Bucuresti al companiei, in valoare totala de 300 milioane euro.
NeoPeninsula va fi situat in estul capitalei, in zona Heliade intre Vii, fiind marginit de Raul Colentina si de Lacul Fundeni. Complexul va oferi un numar total de 2.700 de unitati, de la garsoniere si apartamente cu 2, 3 si 4 camere la apartamente de lux cu terase la ultimele etaje ale turnurilor.
Pe o suprafata de peste 140.000 metri patrati complexul rezidential NeoPeninsula va include 16 turnuri cu 14 pana la 24 de etaje, 50.000 metri patrati de spatiu verde, parc interior si locuri de joaca pentru copii, parcari acoperite cu unu sau doua niveluri, o zona comerciala si locuri de agrement pentru copii si adulti, totul protejat prin imprejmuire.
NeoPeninsula va dispune de plaja privata, terenuri de tenis, fotbal si baschet, piscina, centru de sport, restaurante, cafenele, club acvatic, gradinita. Primele doua turnuri cu 16 etaje ale complexului vor fi finalizate in termen de 18 luni. Neocity Group Romania a anuntat la inceputul acestui an investitii de un miliard de euro pentru in perioada 2006 - 2009. Grupul va dezvolta si alte proiecte imobiliare, printre care NeoPark, NeoForest, NeoResidence, Neocity III.

www.SMARTfinancial.ro

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro