Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

12 Aug Top Stiri

ANL a obtinut in instanta dreptul de a continua lucrarile in cartierul Henri Coanda

Agentia Nationala pentru Locuinte /ANL/ a obtinut la termenul din data de 2 august 2006 (dosar nr. 8834/301/2006) continuarea lucrarilor pe zona Voluntari din cartierul Henri Coanda, potrivit datelor remise Rompres.
Ca urmare a actiunilor intreprinse de ANL, instanta a respins exceptiile ridicate de catre aparatorii lui Ion Radu Fotino, a admis cererea ANL de deblocare a lucrarilor si a dispus continuarea lucrarilor de constructie pe zona Voluntari.
In urma cererilor de retrocedare depuse de catre Ion Radu Fotino si a actiunii intentate de catre acesta impotriva Comisiei locale Voluntari pentru stabilirea dreptului de proprietate si ANL, lucrarile de constructie au fost sistate prin sentinta civila nr. 7991/29.08.2006 a Judecatoriei Sectorului 1 in luna septembrie 2005.
In aceste conditii, ANL a facut demersurile necesare pentru desfiintarea masurii de sistare a lucrarilor.
Descoperirea actului de proprietate al presupusilor autori ai lui Fotino Ion Radu (familia Bildirescu) a permis Agentiei Nationale pentru Locuinte sa promoveze cererea de revizuire a sentintei civile nr. 7991/29.08.2005, prin care ANL a solicitat schimbarea acesteia in sensul respingerii ca neintemeiata a actiunii lui Fotino Ion Radu.
Actul de proprietate, datat 1935, face dovada faptului ca vechiul amplasament al familiei Bildirescu nu se suprapune peste amplasamentul ANL.
In consecinta, Agentia Nationala pentru Locuinte si Asociatia Detinatorilor de loturi in Cartierul Henri Coanda au formulat o cerere de ordonanta presedintiala pentru deblocarea lucrarilor de constructie pe zona Voluntari (Dosar nr. 5327/2006 - Judecatoria Buftea). La termenul din 2 august 2006, instanta a admis cererea ANL de deblocare a lucrarilor si a dispus continuarea lucrarilor de constructie.
'Am pornit in acest proces pentru a dovedi ca actele pe marginea carora se revendica terenul din Voluntari sunt false. Proiectul nu putea fi abandonat si acest lucru a fost lamurit - justitia romana a decis desistarea lucrarilor de construire in cartierul Voluntari. In cel mai scurt timp ANL va relua lucrarile si pe aceasta zona si vom incerca sa recuperam timpul pierdut ', a declarat directorul general ANL, Gheorghe Popescu.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro