Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

18 Jun Top Stiri

Analiza: investitii pe piata hoteliera din Romania

Golden Tulip Hospitality BV, cu sedii centrale in Olanda: Amersfoort si Elvetia: Lausanne, cuprinde si compania Golden Tulip Hotels, Inns&Resorts. Aceasta opereaza in sistem de franciza un numar de peste 250 de tari in aproximativ 37 de tari. Majoritatea acestora sunt localizate in zone urbane cu trafic maxim. Anul acesta Golden Tulip a atacat piata hotelierea locala.

Printr-un contract semnat cu Expedia.com si cu Hotels.com, compania Golden Tulip Hospitality BV cauta colaboratori in sistem de franciza. Astfel, Golden Tulip ofera in sistem de franciza doua branduri ale sale: Golden Tulip pentru categoria business de 4 stele si Tulip Inn pentru categoria de trei stele.
Compania olandeza a intrat pe piata din Romania la sfarsitul anului trecut. Profitul scos de pe urma acestor investitii este direct proportional cu efortul depus avand in vedere faptul ca pentru Europa, compania mai sus amintita, au fost acordate drepturi de franciza pentru 260 de hoteluri din 41 de tari.

Primul hotel Golden Tulip a fost lansat in luna februarie a acestui an in Bucuresti si este situat pe Calea Victoriei pe baza unui contract de franciza cu firma olandeza Golden Tulip Hotels, Inns&Resorts. Investitia se ridica la aproximativ 6 milioane de euro si apartine societaii Times care pe viitor vrea sa se extinda in domeniul hotelier. Hotelul este cotat la patru stele si dispune de 83 de camere, restaurant, bar si patru sali de conferinte. O alta franciza pentru un Hotel Tulip Inn se afla pe strada Nerva Traian din capitala si este clasificat la trei stele. In zona aeroportului Otopeni, hotelul Sky Gate opereaza sub numele de Golden Tulip. Dupa Bucuresti compania intentioneaza sa investeasca si in alte hoteluri din celelalte centre urbane ale tarii: Cluj, Baia Mare si Constanta.

Pe langa firma olandeza, alti jucatori internationali interesati de investitii in Romania sunt doi operatori hotelieri din Spania printre care NH Hotels, ambii interesati de inaugurarea de proprietati clasificate la trei stele: “Piata investitiilor hoteliere urmeaza un trend ascendent vizibil. Valoarea investitiilor hoteliere pe piata romaneasca a crescut cu cateva procente in acest an”, sursa: Peacock Hotels.

 

Sursa: Irina Mateescu - BizWords

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro