Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

16 Jul Top Stiri

Cum ne mai distram pe Internet?

Internetul poate sa fie, in mod cert, si o mare sursa de divertisment, pe langa informatiile pe care le ofera. Cine nu a pierdut ore intregi efectiv amuzandu-se pe net? Tocmai din acest motiv, si la noi au inceput sa apara din ce in ce mai multe site-uri “specializate” pe umor, bancuri si distractie. Unele sunt mai conventionale si cuminti, altele mai deochiate si provocatoare. Multe arata rudimentar, dar iti pot smulge un zambet, in timp ce altele au un design atragator si bine facut. Ca un exemplu, pe www.bancuri.ro gasesti bancuri cu blonde, canibali sau calculatoare dar exista si categoria “Ion Maria”. Deci, daca trebuie sa te duci la o petrecere si nu beneficiezi de prea multa spontaneitate, poti da un search pe acest site, in functie de ce preferinte ai, si iti poti pregati un arsenal considerabil. Te poti inspira si din surse pur autohtone cum e www.bancuri.net, care, paradoxal, este o culegere de bancuri romanesti. Mai nou aparutul www.susanele.ro este tot o resursa inepuizabila de bancuri sau poze, recomandat celor ce vor sa afle ultimele bancuri care circula sau pur si simplu se plictisesc.Mai exista si www.resursadefun.ro, care nu se limiteaza doar la bancuri sau poze haioase, ci are si articole sau povestiri pline de umor, felicitari si chiar si un magazin online de cadouri, cu ajutorul caruia se pot trimite cadouri “fun”.
Pentru cei care prefera ceva mai deochiat, cu avertismentul “numai cu acordu' parintilor”, se poate vizita www.patratelurosu.com, care, asa cum ii spune si numele, se adreseaza unei categorii care nu au ce cauta in fata televizorului dupa ora 0. Aici te poti amuza cu cele mai penibile si evidente greseli facute in filme sau pur si simplu cu filmulete intitulate “Caine idiot”, un filmulet care isi merita pe deplin numele. Patratelurosu.com trimite si spre un alt site, ce poate fi numit ceva mai sofosticat, www.gigel.org. Gigel.org este adresat unei categorii mai cinice si cu un umor mai ascutit. Site-ul merita vizitat din plin, Gigel insusi fiind deja un fel de legenda urbana varianta online. Despre www.beatmort.ro nici nu mai trebuie spuse multe, poate in afara de faptul ca ar fi indicat ca propria poza nu sa nu ajunga pe site-ul respectiv.
O ultima categorie de site-uri amuzante ar fi cele cu caricaturi online, cum ar fi www.caricaturi.ro care este site-ul oficial al caricaturistilor romani, unde in mod cert vei gasi cel putin trei noi caricaturi zilnic. Spor la umor!

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro