Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

26 May Top Stiri

Germania doreste sa ratifice Tratatul de aderare a Bulgariei si Romaniei la UE pana la sfarsitul acestui an

Germania a confirmat dorinta sa de a ratifica Tratatul de aderare a Bulgariei si Romaniei la Uniunea Europeana /UE/ pana la sfarsitul acestui an, a declarat vineri seara presedintele Parlamentului de la Sofia, Gheorghi Pirinski, dupa convorbiri cu presedintele si vicepresedintele Bundestag-ului /Camera inferioara a Parlamentului german/, Norbert Lammert, respectiv Wolfgang Thierse, cat si cu liderul grupului parlamentar al Partidului Social-Democrat German, Angelica Schwall-Dueren.
Oficialul bulgar a precizat, intr-un interviu acordat agentiei bulgare de presa BTA, ca Germania vede aderarea Bulgariei si Romaniei la UE din punctul de vedere al modului in care functioneaza forul comunitar. 'Problema centrala este aceea a felului in care UE evolueaza ca o comunitate. Viziunea germana este aceea ca UE nu este doar o zona de schimburi comerciale fara taxe si o organizatie a interactiunii financiare, ci si o uniune politica. Pentru Germania, extinderea UE nu este un capat de drum, ci un element vital pentru ca Europa, ca entitate, sa poata juca un rol principal in lume, avand in vedere procesul de globalizare', a declarat Pirinski.
In cursul vizitei sale in Germania, oficialul bulgar a participat si la o conferinta internationala cu tema 'Bulgaria si Romania inaintea aderarii la UE'. Printre cei prezenti s-au aflat presedintele Senatului roman, Nicolae Vacaroiu, ministrul integrarii europene roman, Anca Boagiu, secretarul de stat din cadrul Ministerului de Externe german Gernot Erler si presedintele Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului European, Elmar Brok.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro