Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

30 May Top Stiri

Coordonarea anti-frauda continua in vederea aderarii la UE

Lupta impotriva fraudarii fondurilor Uniunii Europene este subiectul unei intalniri de doua zile la Bucuresti, organizata de Oficiul de Lupta Anti-Frauda (OLAF). Experti anti-frauda si anchetatori din cele 10 state membre care au aderat la Uniunea Europeana in 2004 vor impartasi din experienta lor colegilor din Romania si Bulgaria.
"Ultima extindere a Uniunii a aratat cat de eficient pot lucra structuri administrative noi si bine coordonate in lupta impotriva fraudarii fondurilor Uniunii Europene", a spus participantilor directorul - general al OLAF, Franz Herman Bruner. "Trebuie sa continuam sa construim pe baza acestei experiente", a adaugat domnia sa.
Evenimentul din Bucuresti este o intalnire a Structurilor de Coordonare Anti Frauda (AFCOS) care au fost infiintate incepand din anul 2002 in toate tarile care erau in curs de aderare la Uniunea Europeana. Aceste centre de coordonare legislativa, administrativa si operationala pentru protejarea intereselor financiare ale UE au fost promovate de OLAF, cu care se coordoneaza in lupta impotriva fraudarii fondurilor europene.

www.smartfinancial.ro

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro