Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

26 May Top Stiri

Audi a inceput productia de serie TT Coupe, in Ungaria

Centrul Audi din Gyor, Ungaria, a inceput, marti, productia de serie pentru a doua generatie a autovehicolului sport TT Coupe, informeaza MTI.
'Audi a demonstrat ca Europa Centrala si de Est, inclusiv Ungaria, nu ameninta grupul UE-15 ci ofera o rezerva pentru acest grup pentru a-si intari forta competitionala globala', a declarat ministrul ungar al economiei, Janos Koka.
In septembrie, constructorul auto german Audi, parte a grupului Volkswagen AG, a inaugurat o noua uzina in Ungaria, in care a investit 40 milioane euro.
Componentele autovehicolului noii generatii TT Coupes este produs si vopsit in Ingolstadt, Germania, in timp ce asamblarea se face in Gyor.
Compania are in plan o productie de 50.000 de autovehicule anual. La momentul actual, masinile sunt asamblate intr-un schimb, iar pana la finele anului va fi asamblat in trei schimburi.
Audi a investit 20 milioane euro si furnizorii companiei au investit 180 miloane euro in crearea tehnologiei necesare pentru producerea acestor autovehicule.
Pana la sfarsitul anului, 20.000 de Audi TT Coupes vor iesi din linia de asamblare a uzinei din Gyor. Versiunea decapotabila corespunzatoare, Roadster, va aparea pe piata anul viitor.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro