Web Design Romania | Bancuri, Glume, Poze | Electrostimulare | Web Hosting - Gazduire site | Advertising, Productie Publicitara | Cabinet Avocatura

15 Oct Top Stiri

Rolls-Royce si Airbus au ajuns la un acord preliminar in privinta motorului Trent pentru noul A350 XWB

Rolls-Royce a incheiat un acord preliminar pentru a construi ultima generatie a motoarelor Trent pentru noul avion bimotor A350 XWB Airbus, informeaza un comunicat al companiei.
S-a propus ca cu acest motor, aflat la a sasea generatie, sa fie echipate toate versiunile aeronavei.
Mike Terrett, presedintele Rolls-Royce Civil Aerospace, a declarat: 'Ca rezultat al discutiilor pozitive cu Airbus, am ajuns la acordul preliminar de a face noul membru al familiei Trent dispunibil pentru A350 XWB'.
'Stabilirea unei pozitii pentru acest program este foarte importanta pentru Rolls-Royce. Ne propunem sa ne mentinem pozitia de lideri pe piata motoarelor pentru aeronave de mare capacitate din noua generatie', a adaugat Terrett.
Motorul se va baza din nou pe tehnologia 'Trent three-shaft architecture' unica motoarelor de mare capacitate Rolls-Royce folosita pentru Trent inca din vremea seriei RB211.
Noul program va fi supus votului pentru aprobare de catre Consiliul Director.
Variantele motorului Trent echipeaza in momentul de fata trei aeronave ale companiei Airbus. Trent 700 este lider de piata pe avionul A330. Trent 500 echipeaza aeronava cu patru motoare A340 care a inceput sa fie comercializata in 2002.Trent 900 este unicul motor care echipeaza in momentul de fata A380 datorita succeselor in testele de zbor.
Rolls-Royce este actionar al International Aero Engines (IAE) care produce motorul V2500 pentru aeronava A320. IAE are peste 100 clienti in 35 de tari, cu peste 5.000 de motoare livrate sau comandate.
Rolls-Royce are comenzi in valoare de 24.4 miliarde lire si o cifra de afaceri pentru anul trecut de 6.6 miliarde lire, dintre care 53 la suta provin din aviatia civila. Incasarile din servicii reprezinta in momentul de fata 59 la suta din vanzarile aviatiei civile.

Aboneaza-te acum

si primesti gratuit in fiecare zi ultimele stiri

Nume:

E-mail:

Cosmetice Profesionale

S.C. Chic Salon SRL Sediu central: str. Racari nr.16, apt. 17, sector 3 Bucuresti Telefon Mobil: 0723.561.950 Telefon Fix/Fax: 021.310.44.35 Email: contact @ luxbeauty.ro

http://www.luxbeauty.ro

Think Strategic, Act Creative!

Solutii complete de Web Design&Development, E-Business si E-Commerce

http://www.kennomedia.ro